Detalii produs

Glob de Craciun pictat Casuta mov

P100 #0031

Glob de Craciun din sticla, pictat manual, dimensiune 100 de mm, reprezentand o  Casuta mov intr-un decor de iarna.

In zilele noastre impodobirea bradului de Craciun a devenit unul dintre cele mai iubite obiceiuri atat in mediul rural cat si in mediul urban, odata cu asteptarea in seara de Ajun a lui Mos Craciun incarcat de daruri.

Bradul, impodobit in vechime cu fructe, nuci poleite, lumanari si panglici, este acum impodobit cu cele mai frumoase decoratiuni cu abordari si combinatii de culori pentru un efect cat mai deosebit.

Globurile  pictate si decorate manual de catre mesterii sticlari sunt un cadou deosebit si unic pentru cei dragi. Pot reprezenta un cadou atractiv pentru copii si  pentru toti cei care isi aduc aminte de vremurile copilariei si momentele placute petrecute in familie. Acestea pot reprezenta si piese de colectie ce pot fi date mai departe nepotilor, amintind de atmosfera vesela a sarbatorilor trecute.

Globurile sunt pictate cu diferite teme de sezon, de la caderea primei zapezi, joaca copiilor pe derdelus, animalute care par sa se alature veseliei, pana la furisarea Mosului pe horn sau sosit in saniuta cu mare alai, totul cu o expresivitate copilareasca ce reinvie clipele de de bucurie traite odinioara.

 Decoboutique va ofera modele deosebite de globuri pictate, pentru cea mai frumoasa sarbatoare a anului, un moment in care visele se implinesc, mai ales cele ale copiilor entuziasmati de venirea zapezii, de cadouri si de impodobirea bradului.

O lume inundata in alb stralucitor, fulgi ce cad incet pe geamul inghetat, e frig dar e frumos si  in suflete caldura, e un  miros de iarna ce-astepata o sarbatoare cu brad impodobit, e un Craciun ce vine cu daruri de-mpartit, iar noi datori ramanem, sa il primim in liniste si pace, bucurie sa daruim.